Forum Dyskusyjne www.zakliczyn.com
Zalogowany jako: anonymous Mamy 21460 zarejestrowanych użytkowników Tematów: 218 Odpowiedzi: 948 Zablokowanych:
4
Moderatorzy forum:
joker
Zdiecia
|
Wszystkich online: 13 |
Zarejestrowani On-line: 1/21460 [ , ] |
Dodał: blind
bobas
Dołączył/a: Pt. 3 mar. 2006
|
Wysłany: Pt. 3 mar. 2006 2:53:21 Aktualny temat: Zdiecia... |
|
TrzEba ByC ReKiNem ZebY nIe ZjaDly CiE iNNe RekiNY...
|
|
|
|
bobas
|
Wysłany: N. 5 mar. 2006 19:05:06 Aktualny temat: Zdiecia... |
|
no widze ze moja prozba nie nie napotkala nawet na zadna odpowiedz a co dopiero na jakies dzialanie ... tylko o czym to swiadczy ...chyba o tym ze nikt sobie tego forum nie bierze na powaznie !!! szkoda a myslalem ze to profesjonalna stronka jest.....
|
|
|
|
|
bobas
|
Wysłany: Pn. 13 mar. 2006 7:46:52 Aktualny temat: Zdiecia... |
|
hehe smieszne to wszystko jest tyle odwiedzin na tym pouscie jest a zadnego komentarzu ................. chyba nie musze juz tego komentowac!! ale jednak cos na tej stronie jest nie tak !! ludzie mozecie miec moj list za przeproszniem w dupie ale forum jest po to zeby to powiedzec a nie tylko zobaczyc !!! biore juz czynny udzial w wielu forum i cokolwiek bym nie napisal to ktos to skomentuje a tu to jest chujnia . przeciez w Zakliczynie jest wielu ludzi ze tak powiem na poziomie i co z nimi ??? czekam pelen nadzieji na reakcje spoleczenstwa !!! skoro to jest miasto wiec do czegos to zobowiazuje!!! a do was nalezy decyzja do czego......?
|
|
|
|
|
Dodał: szuwarek
bobas
Dołączył/a: So. 18 mar. 2006
|
Wysłany: So. 18 mar. 2006 14:38:03 Aktualny temat: Zdiecia... |
|
Ja jestem na poziomie w przeciwienstwie do reszty i posyłam koledze linka;) http://mapy.wrotamalopolski.pl/wrotamalopolski.htm
|
Boże, dałeś mi inteligencję, rozum, urodę - podaruj to i innym
|
|
|
|
bobas
|
Wysłany: N. 19 mar. 2006 0:48:48 Aktualny temat: Zdiecia... |
|
no widze ze chociaz jedna osoba cos dziala na tym forum . ps dzieki za linka jak bys mial cos wiecej to zawsze mile widziane
|
|
|
|
|
bobas
|
Wysłany: N. 19 mar. 2006 11:18:43 Aktualny temat: Zdiecia... |
|
na stronie zakliczyn.pl powinna byc jakas galeria czy cuś a niema. Panie burmistrzu co jest z waszą stroną, biedni ludzie za granicą tez chcą zobaczyć swoje miasto
|
|
|
|
|
bobas
|
Wysłany: N. 19 mar. 2006 17:29:55 Aktualny temat: Zdiecia... |
|
dokladnie !!! ja moze nie jestem az tak dlugo za granica ale jeste wiele osob ktore pochodza z naszych okolic i nie widzaialy tych jakze pieknych miejsc po kilkanascie lat i dla nich powinna powstac galeria !! nie mowie tu o jakichc konkretnych zdieciach ale o zwyklych widoczkach !!!chyba tyle to mozna zrobic!!!
|
|
|
|
|
Dodał: nika
towarzyski :))
Dołączył/a: Cz. 3 cze. 2004
|
Wysłany: N. 2 kwi. 2006 21:48:15 Aktualny temat: Zdiecia... |
|
anoo przydalyby sie jakies newsy ..
|
|
|
|
|
Dodał: ssuzy
towarzyski :))
Dołączył/a: Pn. 12 lip. 2004
|
Wysłany: Pn. 3 kwi. 2006 17:39:53 Aktualny temat: Zdiecia... |
|
Ykhmmm...nie rozumiem po co te nerwy...;) Ale skoro nie miałam nic do powiedzenia na temat Twojego postu to go nie komentowałam...ale jakoś wydaję mi sie że mimo to też jestem na poziomie... PoZdRo!
|
... odnajdź to co leczy Cię w smutku, ku lepszemu jutru ...:)
|
|
|
|
bobas
|
Wysłany: Pn. 10 kwi. 2006 20:34:34 Aktualny temat: Zdiecia... |
|
wsumie to nie chcialem nikogo obrazic ! ale po pierwsze wydaje mi sie ze galeria o ktorej byla mowa to fajny pomysl , no a po drugie to naprawde strasznie malo sie dzieje na tej stronce !!!! zadnych uaktualnien, nowosci , zdiec .... itp. a przecierz chyba cos w tym zakliczynie sie jednak dzieje !? no i na forum przydalo by sie jakies poruszenie....!
|
|
|
|
|
Dodał: ania
bobas
Dołączył/a: Śr. 12 kwi. 2006
|
Wysłany: Śr. 12 kwi. 2006 18:17:35 Aktualny temat: Zdiecia... |
|
może jeszcze jakieś foty Staszka Kusiaka, robi naprawdę piękne zdjęcia. :)
|
ważne są tylko te dni,których jeszcze nie znamy...
|
|
|
|
Dodał: ania
bobas
Dołączył/a: Śr. 12 kwi. 2006
|
Wysłany: Śr. 12 kwi. 2006 18:20:56 Aktualny temat: Zdiecia... |
|
A tak przy okazji to pan burmistrz to chyba bardziej na stronce gminy sie udziela niż tutaj więc nie bardzo do niego kierujem swą myśl tylko do administratora. Wiesz to całkiem fajnya strona (najlepsza o Zakliczynie jaką udało mi się znaleść) ale faktycznie mogła by być częsciej uaktualniana. POZDRAWIAM (:))
|
ważne są tylko te dni,których jeszcze nie znamy...
|
|
|
|
bobas
|
Wysłany: Pt. 14 kwi. 2006 19:59:44 Aktualny temat: Zdiecia... |
|
mialem na mysli strone zakliczyn.pl gdzie powinno byś full zdjec zakliczyna i okolic. Te zdjecia p. Kusiaka ogólnie mi sie nie podobają, nie lubie bujać w obłokach, lubie patrzeć na rzeczywistość;)
|
|
|
|
|
Dodał: admin
średniak
Dołączył/a: Sob. 2 sierp. 2003
|
Wysłany: N. 16 kwi. 2006 12:33:29 Aktualny temat: Zdiecia... |
|
A tak przy okazji to pan burmistrz to chyba bardziej na stronce gminy sie udziela niż tutaj więc nie bardzo do niego kierujem swą myśl tylko do administratora. | A dlaczego mialby sie udzielac na jakiejs prywatnej stronie. To nie np. Krakow tylko Zakliczyn. Wiesz to całkiem fajnya strona (najlepsza o Zakliczynie jaką udało mi się znaleść) ale faktycznie mogła by być częsciej uaktualniana. POZDRAWIAM (:)) | Zapraszam do wspolpracy.
|
No i po magisterce... :D
|
|
|
|
średniak
|
Wysłany: a wiec ludu zakliczyna laczcie sie ...!!! aparaty w rece i do zdiec :D Aktualny temat: Zdiecia... |
|
wsumie to nie chcialem nikogo obrazic ! ale po pierwsze wydaje mi sie ze galeria o ktorej byla mowa to fajny pomysl | Strony Zakliczyn.com sa dla wszystkich. Taka galeria moze powstac. Potrzebne sa tylko zdjecia. Skrypt jest juz nawet gotowy - brakuje tylko zdjec. po drugie to naprawde strasznie malo sie dzieje na tej stronce !!!! zadnych uaktualnien, nowosci , zdiec .... itp. a przecierz chyba cos w tym zakliczynie sie jednak dzieje!? | Tak dzieje sie duzo tylko admin musi sie zajmowac czyms innym aby ta strona nawet w takiej postaci mogla byc w sieci.blind
|
|
|
|
|
bobas
|
Wysłany: N. 16 kwi. 2006 17:57:58 Aktualny temat: Zdiecia... |
|
no to ludu zakliczyna do dziela , aparaty w rece i do dziela ...:D
|
|
|
|
|
Dodał: teke
średniak
Dołączył/a: N. 4 lip. 2004
|
Wysłany: So. 6 maj 2006 18:40:40 Aktualny temat: Zdiecia... |
|
witam witam pozdrawiam starych znajomych:-) ja wlasnie wrocilem z zakliczyna jkak bym wczesniej odwiedzil ta strone to bym wiedzial zeby porobic zdjecia widokow a nie jakies inne;p ale jeszcze wroce do zakliczyna w calkiem niedlugim czasie a wtedy napewno cos podzialam pozdrawiam
|
1.Są trzy prawdy: prawda, świeta prawda i gówno prawda!!! 2.Szkoła jest jak MEDIAMARKT - powinni tego zabronić!!!
|
|
|
|
Dodał: teke
średniak
Dołączył/a: N. 4 lip. 2004
|
Wysłany: So. 6 maj 2006 19:03:46 Aktualny temat: Zdiecia... |
|
moze tutaj znajdziesz w odsylaczu galeria jakies interesujace Cie zdjecia pozdrawiam http://www.parafia.zakliczyn.iap.pl/
|
1.Są trzy prawdy: prawda, świeta prawda i gówno prawda!!! 2.Szkoła jest jak MEDIAMARKT - powinni tego zabronić!!!
|
|
|
|
średniak
|
Wysłany: N. 7 maj 2006 9:49:36 Aktualny temat: Zdiecia... |
|
moze tutaj znajdziesz w odsylaczu galeria jakies interesujace Cie zdjecia pozdrawiam http://www.parafia.zakliczyn.iap.pl/ | Dzieki za linka ale to nie oto chodzi aby sciagac zdjecia z innych zakliczynskich stron. To ma byc Wasza galeria - osob odwiedzajacych zakliczyn.com.
|
|
|
|
|
Dodał: piotrek
bobas
Dołączył/a: So. 10 wrz. 2005
|
Wysłany: So. 3 cze. 2006 2:26:38 Aktualny temat: Zdiecia... |
|
Zorganizujmy wspólny wypad gdzieś za miasto w celu zrobienia kilku zdjęć. Nawet nie trzeba nigdzie jeździć. Na początek wystarczy przecież spotkać się na rynku i spróbować zrobić kilka ujęć. Ja mogę przybyć z aparatem. Pożyczę bo sam nie posiadam
|
Gdzie święte buki zmoknięte deszczem
|
|
|
|
|
|