Wysłany: Pn. 16 sty. 2006 18:53:02 Aktualny temat: Jak zyje sie w...
Hejka czy czujecie sie jakos innaczej w tym miescie?Moim zdaniem nic sie nie zmienilo a powinno np byc wiecej imprez przeciez duzo mlodziezy jest w zakliczynie.A pozatym powinny byc koncerty A wy co o tym myslicie?
Dodał: nika
towarzyski :))
Dołączył/a: Cz. 3 cze. 2004
Wysłany: N. 29 sty. 2006 9:39:35 Aktualny temat: Jak zyje sie w...
hmm dawno mnie tam nie bylo :( ale teraz mam ferie wiec mam nadzieje ze sie wybiore chociaz na weekend ;)
Dodał: ssuzy
Dołączył/a: Pn. 12 lip. 2004
Wysłany: Śr. 22 lut. 2006 12:20:04 Aktualny temat: Jak zyje sie w...
Nie wiem jak się żyje wam w tym "mieście" bo tam nie mieszkam...ale napisze tyle komunikacja autobusowa z Zakliczyna do Krakowa jest baznadziejna...2 godziny czekałam na autobus aż się nie doczekałam więc musiałam pojechać do Tarnowa...=/=/ Nie no do prawdziwego miasta jeszcze Wam trochę daaaleko Ale za to te dziury na "krzyżówce" są bardzo miastowe =P=P PoZdRo =]
... odnajdź to co leczy Cię w smutku, ku lepszemu jutru ...:)
Dodał: echo
bobas
Dołączył/a: Pt. 24 lut. 2006
Wysłany: Pt. 24 lut. 2006 11:15:10 Aktualny temat: Jak zyje sie w...
zgadzam sie powinny być imprezy a szczególnie na zielonce i jakieś zespoły młodziezowe albo znane. bo narazie to kicha a tak pozatym to sa ferie nic nie ma do roboty w mieście nic nie organizuja chyba ze jakieś nedzne seanse filmowe i myśla że to wystarczy, a potem ludzie gadaja i wzywaja psy ze sie plączemy wieczorami po ulicach i siedzimy na ławkach a psy sie czepiaja. kichaaaa żyba że sami sobie coś wymyślimy pozdro dla znajomych z zaklika.
Dodał: nika
Dołączył/a: Cz. 3 cze. 2004
Wysłany: Pt. 30 cze. 2006 14:18:17 Aktualny temat: Jak zyje sie w...
ssuzy.. w ogole.. autobusy są jedna wielką porażką, a z tego co wiem to ostatnio kilka ich wypadlo całkowicie z rozkładu no i mam problem ;/
Dodał: ssuzy
Dołączył/a: Pn. 12 lip. 2004
Wysłany: Pt. 30 cze. 2006 17:36:42 Aktualny temat: Jak zyje sie w...
No masz rację parę autobusów skreślili z rozkładu i to akurat takich które mi pasowały =/ No cóż pozostaje mi zrobić prawko, dorobić się autka i po kłopocie...=) Hehe ale tak na marginesie to ... rondo w Zakliczynie jest "bossskie"...=D
... odnajdź to co leczy Cię w smutku, ku lepszemu jutru ...:)
Dodał: piotrek
bobas
Dołączył/a: So. 10 wrz. 2005
Wysłany: N. 2 lip. 2006 22:20:01 Aktualny temat: Jak zyje sie w...